Dat staat in een mededeling die ZOL recent verspreidde, onder meer op zijn sociale media. "Hopelijk komt het niet zo ver maar toch wil ZOL voorbereid zijn op een eventuele 4de coronagolf. Hierbij staat de zorg voor onze patiënten, maar ook voor onze medewerkers centraal."

Het Limburgse ziekenhuis zoekt vooral verpleegkundigen.

Ten eerste om een 'noodequipe voor kritieke diensten' (Intensieve Zorgen / Hartbewaking / PACU) te kunnen samenstellen. In september voorziet het ziekenhuis een opleiding 'intensieve zorg'. "Zeker een meerwaarde die u als verpleegkundige ook in een verdere toekomst nog van pas kan komen", klinkt het in het bericht.

Ten tweede voor een 'reservepool voor niet-kritieke diensten', om verpleegkundigen die deel uitmaken van de noodequipe tijdelijk te vervangen, dan wel de eigen afdeling te ondersteunen.

Geïnteresseerden kunnen een formulier invullen.

Dat staat in een mededeling die ZOL recent verspreidde, onder meer op zijn sociale media. "Hopelijk komt het niet zo ver maar toch wil ZOL voorbereid zijn op een eventuele 4de coronagolf. Hierbij staat de zorg voor onze patiënten, maar ook voor onze medewerkers centraal."Het Limburgse ziekenhuis zoekt vooral verpleegkundigen.Ten eerste om een 'noodequipe voor kritieke diensten' (Intensieve Zorgen / Hartbewaking / PACU) te kunnen samenstellen. In september voorziet het ziekenhuis een opleiding 'intensieve zorg'. "Zeker een meerwaarde die u als verpleegkundige ook in een verdere toekomst nog van pas kan komen", klinkt het in het bericht. Ten tweede voor een 'reservepool voor niet-kritieke diensten', om verpleegkundigen die deel uitmaken van de noodequipe tijdelijk te vervangen, dan wel de eigen afdeling te ondersteunen. Geïnteresseerden kunnen een formulier invullen.