Dat schrijven de kranten van het Mediahuis.

Het initiatief komt er naar aanleiding van de Pano-reportage over schrijnende toestanden in woonzorgcentra. Twee organisaties met ervaring in coaching van woonzorgcentra krijgen tweemaal 85.000 euro voor de komende twee jaar.

Zij zullen de woonzorgcentra begeleiden om zichzelf en hun manier van werken te bevragen, en om oplossingen te bedenken die moeten leiden tot verbeteringen.

De organisaties zullen zich daarvoor in de eerste plaats richten tot de directies. Een van de betrokken organisaties is sTimul vzw.

Dat schrijven de kranten van het Mediahuis.Het initiatief komt er naar aanleiding van de Pano-reportage over schrijnende toestanden in woonzorgcentra. Twee organisaties met ervaring in coaching van woonzorgcentra krijgen tweemaal 85.000 euro voor de komende twee jaar.Zij zullen de woonzorgcentra begeleiden om zichzelf en hun manier van werken te bevragen, en om oplossingen te bedenken die moeten leiden tot verbeteringen.De organisaties zullen zich daarvoor in de eerste plaats richten tot de directies. Een van de betrokken organisaties is sTimul vzw.