De huisarts uit Visé, nabij Luik, kon het amper geloven. Dokter Halleux beantwoordde niet alleen de vier wedstrijdvragen juist, met 1779 ingezonden antwoorden zat ze er slechts eentje naast voor de schiftingsvraag. We wensen Marie-Christine Halleux een prachtige reis toe, dertien dagen met zijn twee naar Chili, aangeboden door nichetouroperator Atacama en Artsenkrant.

Daarmee valt dan het doek over de AK-Zomerwedstrijd 2019 die ons tijdens de zomermaanden met boeiende reisverhalen naar Zuid-Amerika leidde. Volgend jaar zijn we er weer met een nieuwe wedstrijd én een nieuwe bestelling als hoofdprijs!

De huisarts uit Visé, nabij Luik, kon het amper geloven. Dokter Halleux beantwoordde niet alleen de vier wedstrijdvragen juist, met 1779 ingezonden antwoorden zat ze er slechts eentje naast voor de schiftingsvraag. We wensen Marie-Christine Halleux een prachtige reis toe, dertien dagen met zijn twee naar Chili, aangeboden door nichetouroperator Atacama en Artsenkrant.Daarmee valt dan het doek over de AK-Zomerwedstrijd 2019 die ons tijdens de zomermaanden met boeiende reisverhalen naar Zuid-Amerika leidde. Volgend jaar zijn we er weer met een nieuwe wedstrijd én een nieuwe bestelling als hoofdprijs!