Het programma is verspreid over een periode van zes maanden. Samen met een klein aantal andere beginnende bedrijven (stand-up of start-up) leer je over design thinking, business modelling en planning, marketing, rechtspraktijk, pitchen, enz. Deelnemers worden bijgestaan door ervaren ondernemers en vakexperten.

Op het einde van het traject moeten deelnemers hun idee voorstellen aan een jury, waaronder imec-experten. In die zin kan de Health RampUp een goede voorbereiding zijn op het imec.istart-programma, het acceleratorprogramma van imec.

Namen in het verleden deel aan de Health RampUp: Neuroventis, Emma.Health, Tiro.health, ...

Het is de negende keer dat BHIC een dergelijk 'bootcamp' organiseert. Het programma zal lopen van september 2021 tot maart 2022.

Meer info over de inhoud van het programma vindt u hier.

Het programma is verspreid over een periode van zes maanden. Samen met een klein aantal andere beginnende bedrijven (stand-up of start-up) leer je over design thinking, business modelling en planning, marketing, rechtspraktijk, pitchen, enz. Deelnemers worden bijgestaan door ervaren ondernemers en vakexperten.Op het einde van het traject moeten deelnemers hun idee voorstellen aan een jury, waaronder imec-experten. In die zin kan de Health RampUp een goede voorbereiding zijn op het imec.istart-programma, het acceleratorprogramma van imec.Namen in het verleden deel aan de Health RampUp: Neuroventis, Emma.Health, Tiro.health, ...Het is de negende keer dat BHIC een dergelijk 'bootcamp' organiseert. Het programma zal lopen van september 2021 tot maart 2022.Meer info over de inhoud van het programma vindt u hier.