WEM, of Worldwide Empathy for Meds, is een initiatief van de Vlaamse arts Luc Peetermans uit Mol, samen met een internationaal team van trainers in geweldloze/verbindende communicatie.

Zorgverleners die in deze drukke en moeilijke tijden even hun hart willen luchten en een luisterend oor zoeken, kunnen via het online platform contact opnemen met een 'luisteraar', d.i. een gecertificeerde NVC-trainer (NVC staat voor non-violent communication, nvdr).

Aan het project werken NVC-trainers mee van over de hele wereld. Bij elke trainer staat via welk medium hij/zij bereikbaar is en welke talen hij of zij spreekt. Op het moment van schrijven hebben zich een 50-tal luisteraars/trainers geregistreerd, ook uit België en Nederland.

Meer info vindt u hier.

WEM, of Worldwide Empathy for Meds, is een initiatief van de Vlaamse arts Luc Peetermans uit Mol, samen met een internationaal team van trainers in geweldloze/verbindende communicatie. Zorgverleners die in deze drukke en moeilijke tijden even hun hart willen luchten en een luisterend oor zoeken, kunnen via het online platform contact opnemen met een 'luisteraar', d.i. een gecertificeerde NVC-trainer (NVC staat voor non-violent communication, nvdr).Aan het project werken NVC-trainers mee van over de hele wereld. Bij elke trainer staat via welk medium hij/zij bereikbaar is en welke talen hij of zij spreekt. Op het moment van schrijven hebben zich een 50-tal luisteraars/trainers geregistreerd, ook uit België en Nederland. Meer info vindt u hier.