Tijdens drie rondes workshops kunnen geneeskundestudenten kennis maken met thema's als 'Theory of Change' (spreker Elsa Gien Statema), 'Artsen, patiënten en managers: wie grijpt de macht?' (Edgard Eeckman), 'Effectief Lobbyen' (Alice Kooij Martinez) en 'The Colors of Change' (KBC). In de namiddag is er ook een debat voorzien over de toekomst van de eerstelijnszorg.

De openingslezing zal verzorgd worden door Marc Noppen (CEO UZ Brussel). VUB-rector Caroline Pauwels sluit het congres af.

Dit jaar zal er voor het eerst ook een beperkt aantal plekken voorzien zijn voor niet studentenvertegenwoordigers.

Inschrijven: http://vgso.be/vgso-congres/of op facebookpagina 'VGSO-congres 2017'. Een overzicht van de workshops vindt u in het inschrijvingsformulier.

Tijdens drie rondes workshops kunnen geneeskundestudenten kennis maken met thema's als 'Theory of Change' (spreker Elsa Gien Statema), 'Artsen, patiënten en managers: wie grijpt de macht?' (Edgard Eeckman), 'Effectief Lobbyen' (Alice Kooij Martinez) en 'The Colors of Change' (KBC). In de namiddag is er ook een debat voorzien over de toekomst van de eerstelijnszorg.De openingslezing zal verzorgd worden door Marc Noppen (CEO UZ Brussel). VUB-rector Caroline Pauwels sluit het congres af. Dit jaar zal er voor het eerst ook een beperkt aantal plekken voorzien zijn voor niet studentenvertegenwoordigers.Inschrijven: http://vgso.be/vgso-congres/of op facebookpagina 'VGSO-congres 2017'. Een overzicht van de workshops vindt u in het inschrijvingsformulier.