Jaarlijks certificeert het Frans/Nederlandse Top Employers Institute wereldwijd bedrijven die werk maken van een HR-beleid voor hun medewerkers. Daarbij wordt het personeelsbeleid beoordeeld op 9 verschillende gebieden, en meer dan 600 HR-praktijken.

Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van grootschalige werkgevers wereldwijd evalueert volgens een internationale standaard.

In het kader van de Top Employers-procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreide vragenlijst invullen. Daarna volgt een audit door een onafhankelijke partij.

Jaarlijks certificeert het Frans/Nederlandse Top Employers Institute wereldwijd bedrijven die werk maken van een HR-beleid voor hun medewerkers. Daarbij wordt het personeelsbeleid beoordeeld op 9 verschillende gebieden, en meer dan 600 HR-praktijken.Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van grootschalige werkgevers wereldwijd evalueert volgens een internationale standaard.In het kader van de Top Employers-procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreide vragenlijst invullen. Daarna volgt een audit door een onafhankelijke partij.