De veranderingsmanager draagt als 'bruggenbouwer' bij tot "de uitbouw, de vertaling en de opvolging van het beleid en de doelstellingen van ziekenhuisbrede projecten die een kwalitatief hoogstaande, patiëntgerichte, maximaal uniforme en efficiënte dienstverlening (blijven) verzekeren", zo omschrijft het ziekenhuis de functie.

Kandidaten moeten een grondig inzicht hebben in de structuur en werking van een ziekenhuis of grote organisatie, en ervaring met en kennis van principes, methodologieën en instrumenten voor veranderingsmanagement.

Veel (overheids)organisaties hebben vandaag te maken met organisatieveranderingen die in meer of mindere mate ingrijpend zijn zoals reorganisaties, fusies, nieuwe samenwerkingsverbanden, ... en ervaren daardoor de nood aan effectief veranderingsmanagement. In het zorglandschap is dat niet anders en UZ Gent is nu ook op zoek naar iemand die een dergelijke opdracht kan uitvoeren.

Wie interesse heeft, kan hier terecht.

De veranderingsmanager draagt als 'bruggenbouwer' bij tot "de uitbouw, de vertaling en de opvolging van het beleid en de doelstellingen van ziekenhuisbrede projecten die een kwalitatief hoogstaande, patiëntgerichte, maximaal uniforme en efficiënte dienstverlening (blijven) verzekeren", zo omschrijft het ziekenhuis de functie.Kandidaten moeten een grondig inzicht hebben in de structuur en werking van een ziekenhuis of grote organisatie, en ervaring met en kennis van principes, methodologieën en instrumenten voor veranderingsmanagement.Veel (overheids)organisaties hebben vandaag te maken met organisatieveranderingen die in meer of mindere mate ingrijpend zijn zoals reorganisaties, fusies, nieuwe samenwerkingsverbanden, ... en ervaren daardoor de nood aan effectief veranderingsmanagement. In het zorglandschap is dat niet anders en UZ Gent is nu ook op zoek naar iemand die een dergelijke opdracht kan uitvoeren. Wie interesse heeft, kan hier terecht.