De top 100 is een initiatief van HealthEndeavour en geeft een overzicht van de activiteit van een ruim aantal organisaties actief in de Belgische gezondheidszorg. Van ziekenhuizen en start-ups tot nieuwsmedia enz. De scores moeten een idee geven van de mate waarin de tweets gebonden aan een account verspreid geraken onder andere tweeps.

Niet onlogisch in een jaar met veel (overheids)communicatie rond het coronavirus, moet Artsenkrant de accounts van FOD Volksgezondheid, Zorgnet-Icuro en Sciensano laten voorgaan.

De redactie is blij met het behaalde resultaat, het betekent dat we u ook via sociale media hebben kunnen bereiken.

De Franstalige collega's van Journal du Médecin sluiten de top 10 af. @deapotheker, de Twitteraccount van het gelijknamige blad van Roularta HealthCare voor apothekers, vinden we terug op plaats 66.

Via Twitter wil onze redactie u op de hoogte houden van de artikels en opinies verschenen in Artsenkrant en op artsenkrant.com. Voor beroepsnieuws kan u ons ook op LinkedIn volgen.

De top 100 is een initiatief van HealthEndeavour en geeft een overzicht van de activiteit van een ruim aantal organisaties actief in de Belgische gezondheidszorg. Van ziekenhuizen en start-ups tot nieuwsmedia enz. De scores moeten een idee geven van de mate waarin de tweets gebonden aan een account verspreid geraken onder andere tweeps.Niet onlogisch in een jaar met veel (overheids)communicatie rond het coronavirus, moet Artsenkrant de accounts van FOD Volksgezondheid, Zorgnet-Icuro en Sciensano laten voorgaan. De redactie is blij met het behaalde resultaat, het betekent dat we u ook via sociale media hebben kunnen bereiken. De Franstalige collega's van Journal du Médecin sluiten de top 10 af. @deapotheker, de Twitteraccount van het gelijknamige blad van Roularta HealthCare voor apothekers, vinden we terug op plaats 66.Via Twitter wil onze redactie u op de hoogte houden van de artikels en opinies verschenen in Artsenkrant en op artsenkrant.com. Voor beroepsnieuws kan u ons ook op LinkedIn volgen.