Voor de organisatie stak Medische Wereld, onder leiding van voorzitter dr. Ben De Brucker, de koppen bij elkaar met televisiezender Kanaal Z.

In totaal schuiven 15 sprekers aan. Voor deel I (impact op de gezondheidszorg, 11u-11u50) werden uitgenodigd: Pedro Facon (coronacommissaris), prof. Marc Noppen (CEO UZ Brussel) Margot Cloet (CEO Zorgnet - Icuro), prof. Steven Van Gucht (viroloog Sciensano) en prof. Isabel Leroux - Roels (vaccinoloog UZ Gent).

In deel II (impact op de samenleving, 11h50-12h35): nemen minister van Financiën Vincent Van Peteghem, prof. Erika Vlieghe (infectiologe UAntwerpen), prof. Geert Meyfroidt (intensivist UZ Leuven), prof. Caroline Pauwels (rector VUB) en Pieter Timmermans (CEO VBO) aan het woord.

Kanaal Z-ankers Francesca Vanthielen en Jan De Meulemeester zullen het debat in goede banen leiden.

De organisatie doet een oproep aan zorgverleners 'om zich te laten horen'. Hoe? Door een vraag te sturen via de Twitter- of Facebookkanalen van Medische wereld, of een filmpje te posten van max. 30 seconden. Of op uw persoonlijke sociale media vergezeld van #coronadebat en @medischewereld. Het filmpje moet "een duidelijke boodschap/vraag aan een panellid, een kritische opmerking of een mogelijke oplossing" bevatten. Een selectie van de vragen en filmpjes zal aan bod komen in het debat.

Kijken kan via de volgende link (klikken op 'Livestream volgen zonder inloggen').

U kan het debat herbekijken op Kanaal Z (TV), in Z-Extra op zaterdag 19/12 en zondag 20/12 om 18u. Vanaf zaterdag 19 december t.e.m. 25 december op www.kanaalz.be (telkens om 9u, 13u en 18u).

Voor de organisatie stak Medische Wereld, onder leiding van voorzitter dr. Ben De Brucker, de koppen bij elkaar met televisiezender Kanaal Z.In totaal schuiven 15 sprekers aan. Voor deel I (impact op de gezondheidszorg, 11u-11u50) werden uitgenodigd: Pedro Facon (coronacommissaris), prof. Marc Noppen (CEO UZ Brussel) Margot Cloet (CEO Zorgnet - Icuro), prof. Steven Van Gucht (viroloog Sciensano) en prof. Isabel Leroux - Roels (vaccinoloog UZ Gent).In deel II (impact op de samenleving, 11h50-12h35): nemen minister van Financiën Vincent Van Peteghem, prof. Erika Vlieghe (infectiologe UAntwerpen), prof. Geert Meyfroidt (intensivist UZ Leuven), prof. Caroline Pauwels (rector VUB) en Pieter Timmermans (CEO VBO) aan het woord. Kanaal Z-ankers Francesca Vanthielen en Jan De Meulemeester zullen het debat in goede banen leiden.De organisatie doet een oproep aan zorgverleners 'om zich te laten horen'. Hoe? Door een vraag te sturen via de Twitter- of Facebookkanalen van Medische wereld, of een filmpje te posten van max. 30 seconden. Of op uw persoonlijke sociale media vergezeld van #coronadebat en @medischewereld. Het filmpje moet "een duidelijke boodschap/vraag aan een panellid, een kritische opmerking of een mogelijke oplossing" bevatten. Een selectie van de vragen en filmpjes zal aan bod komen in het debat.Kijken kan via de volgende link (klikken op 'Livestream volgen zonder inloggen').U kan het debat herbekijken op Kanaal Z (TV), in Z-Extra op zaterdag 19/12 en zondag 20/12 om 18u. Vanaf zaterdag 19 december t.e.m. 25 december op www.kanaalz.be (telkens om 9u, 13u en 18u).