Dokter Jean-Luc Demeere, voorzitter van het Verbond der Belgische Specialisten (VBS) verzorgt de inleiding. Daarna wordt de kwaliteit van de opleiding belicht door professor Marc Decramer, voorzitter van de Raad van Universitaire Ziekenhuizen van België, dokter Bert Winnen, kabinetschef bij minister De Block, Jens Tijtgat, voorzitter van het Vlaams Geneeskundig Studentenoverleg (VGSO), dokter Baudouin Mansvelt, Franstalig ondervoorzitter van het VBS en dokter Frederik Deman (VASO). Ortwin Boone (Bank van Breda) belicht de positie van de arts binnen het ziekenhuisnetwerk. Inschrijven voor het symposium kan vanaf nu via deze link. Tot 2 november betaalt u 50 euro, daarna 80 euro. Snel inschrijven is dus de boodschap.

Specialist van het Jaar

In vijf opeenvolgende edities van Artsenkrant tussen vrijdag 5 oktober en vrijdag 2 november stellen we de genomineerden voor de prijs 'De Specialist van het jaar' voor. Vanaf 2 november kan u stemmen op de kandidaat van uw keuze. Wie het meeste stemmen haalt, wint. Federaal minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) reikt de prijs uit op 24 november tussen 9 en 10 uur, vlak voor het symposium.

Deze prijs organiseerden Artsenkrant en het VBS voor het eerst in 2017. Net zoals vorig jaar bekroont deze tweede editie een specialist uitblinkend in belangrijke vaardigheden zoals communicatie met patiënten en collega's, leadership, engagement enz.

Sponsors van de 'De Specialist van het jaar' zijn Bank van Breda en voor de Nederlandstalige prijs Rode Kruis Vlaanderen.

Dokter Jean-Luc Demeere, voorzitter van het Verbond der Belgische Specialisten (VBS) verzorgt de inleiding. Daarna wordt de kwaliteit van de opleiding belicht door professor Marc Decramer, voorzitter van de Raad van Universitaire Ziekenhuizen van België, dokter Bert Winnen, kabinetschef bij minister De Block, Jens Tijtgat, voorzitter van het Vlaams Geneeskundig Studentenoverleg (VGSO), dokter Baudouin Mansvelt, Franstalig ondervoorzitter van het VBS en dokter Frederik Deman (VASO). Ortwin Boone (Bank van Breda) belicht de positie van de arts binnen het ziekenhuisnetwerk. Inschrijven voor het symposium kan vanaf nu via deze link. Tot 2 november betaalt u 50 euro, daarna 80 euro. Snel inschrijven is dus de boodschap.In vijf opeenvolgende edities van Artsenkrant tussen vrijdag 5 oktober en vrijdag 2 november stellen we de genomineerden voor de prijs 'De Specialist van het jaar' voor. Vanaf 2 november kan u stemmen op de kandidaat van uw keuze. Wie het meeste stemmen haalt, wint. Federaal minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) reikt de prijs uit op 24 november tussen 9 en 10 uur, vlak voor het symposium.Deze prijs organiseerden Artsenkrant en het VBS voor het eerst in 2017. Net zoals vorig jaar bekroont deze tweede editie een specialist uitblinkend in belangrijke vaardigheden zoals communicatie met patiënten en collega's, leadership, engagement enz. Sponsors van de 'De Specialist van het jaar' zijn Bank van Breda en voor de Nederlandstalige prijs Rode Kruis Vlaanderen.