In de postcast komen verschillende darmkankergerelateerde - hoe kan het ook anders? - thema's aan bod zoals preventie, bevolkingsonderzoeken, acties en marketingcampagnes van Stop Darmanker, en voormalige darmkankerpatiënten die hun eigen ervaringen delen.

Elke aflevering is een interview met iemand die dichtbij darmkanker/de vzw staat. Om de interviews in goede banen te leiden nam de vzw interviewer Joost Houtman onder de arm. Schuiven onder meer aan: Luc Colemont zelf, voormalig Vlaams minister van Volksgezondheid en Welzijn Jo Vandeurzen, Stop Darmkanker-projectmanager Bruno Mettepenningen, gewezen hoofdcommissaris van de Gentse politie en ex-darmkankerpatiënt Steven De Smet, ...

De podcast kon eigenlijk op geen beter moment komen nu het aantal lezingen door de coronacrisis terugloopt, laat Luc Colemont - die jaarlijks ruim 120 lezingen geeft - weten in een persbericht. "Op deze manier kunnen we de mensen blijven overtuigen van de enige grote boodschap die ze absoluut moeten onthouden."

Met 'De Grote Boodschap' sluit de vzw '10 jaar Stop Darmkanker' af. In het kader van die actie lanceerde Stop Darmkanker eerder dit jaar ook een pop-upstore in het Antwerpse Grand Bazaar, een webshop, en tal van andere sensibiliseringsacties.

Er is luistermateriaal goed voor 6 uur, mogelijks volgen er nog afleveringen aldus dr. Luc Colemont.

De eerste drie afleveringen van de podcast zijn te beluisteren via dewebsitevan Stop Darmkanker,Spotify ,Googleen Apple.

In de postcast komen verschillende darmkankergerelateerde - hoe kan het ook anders? - thema's aan bod zoals preventie, bevolkingsonderzoeken, acties en marketingcampagnes van Stop Darmanker, en voormalige darmkankerpatiënten die hun eigen ervaringen delen. Elke aflevering is een interview met iemand die dichtbij darmkanker/de vzw staat. Om de interviews in goede banen te leiden nam de vzw interviewer Joost Houtman onder de arm. Schuiven onder meer aan: Luc Colemont zelf, voormalig Vlaams minister van Volksgezondheid en Welzijn Jo Vandeurzen, Stop Darmkanker-projectmanager Bruno Mettepenningen, gewezen hoofdcommissaris van de Gentse politie en ex-darmkankerpatiënt Steven De Smet, ... De podcast kon eigenlijk op geen beter moment komen nu het aantal lezingen door de coronacrisis terugloopt, laat Luc Colemont - die jaarlijks ruim 120 lezingen geeft - weten in een persbericht. "Op deze manier kunnen we de mensen blijven overtuigen van de enige grote boodschap die ze absoluut moeten onthouden."Met 'De Grote Boodschap' sluit de vzw '10 jaar Stop Darmkanker' af. In het kader van die actie lanceerde Stop Darmkanker eerder dit jaar ook een pop-upstore in het Antwerpse Grand Bazaar, een webshop, en tal van andere sensibiliseringsacties. Er is luistermateriaal goed voor 6 uur, mogelijks volgen er nog afleveringen aldus dr. Luc Colemont.De eerste drie afleveringen van de podcast zijn te beluisteren via dewebsitevan Stop Darmkanker,Spotify ,Googleen Apple.