Dat meldt het kabinet van minister Maggie De Block. "We hebben zo snel mogelijk werk gemaakt van een digitale oplossing om huisartsen 'zo gebruiksvriendelijk mogelijk' in te lichten als de medische richtlijnen rond Covid-19 worden geüpdatet", laat de persdienst weten.

Voor huisartsen gaat het over een belangrijke stap vooruit qua gebruiksvriendelijkheid, luidt het. Het kabinet dankt alle softwareleveranciers om dit systeem op zo'n korte termijn mogelijk te maken. "We bekijken momenteel met de leveranciers van softwarepakketten voor de andere zorgberoepen om diezelfde oplossing aan hen te kunnen aanbieden."

Dat meldt het kabinet van minister Maggie De Block. "We hebben zo snel mogelijk werk gemaakt van een digitale oplossing om huisartsen 'zo gebruiksvriendelijk mogelijk' in te lichten als de medische richtlijnen rond Covid-19 worden geüpdatet", laat de persdienst weten. Voor huisartsen gaat het over een belangrijke stap vooruit qua gebruiksvriendelijkheid, luidt het. Het kabinet dankt alle softwareleveranciers om dit systeem op zo'n korte termijn mogelijk te maken. "We bekijken momenteel met de leveranciers van softwarepakketten voor de andere zorgberoepen om diezelfde oplossing aan hen te kunnen aanbieden."