Het Staatsblad van 27 juli publiceerde twee vacatures: voor de algemeen directeur gezondheidszorg van het Riziv en de leidend arts van de dienst geneeskundige evaluatie en contrôle (DGEC). Ri De Ridder en Bernard Hepp gaan namelijk binnenkort met pensioen.

Om in aamerking te komen moet u uiteraard door de selectieprocedure van Selor geraken. Aangezien beide functies een sleutelpositie innemen in ons zorgsysteem, moeten de kandidaten geboren diplomaten zijn en, indien mogelijk, de nodige politieke steun genieten. Tenzij er in de huidige evolutie naar van good governance geen sprake meer zou zijn van politieke druk en motivaties... Om de DGEC te leiden - een dienst die sommigen bestempelen als de politie van het Riziv - wordt een arts gezocht.

Kritiek kunnen incasseren, met name van de pers, hoort bij de jobs.

Met het recente vertrek van Christiaan Decoster bij de FOD Volksgezondheid en zijn opvolging door de jonge Pedro Facon (ex-kabinetschef van minister De Block), komen de touwtjes in de zorgsector stilaan in andere handen. De administrateur-generaal van het Riziv, Jo De Cock, en diens adjunct, Benoît Collin, blijven op post.

Op de site van Selor vindt u de job descriptions voor beide functies. Solliciteren kan tot 24 augustus. Veel succes.

Het Staatsblad van 27 juli publiceerde twee vacatures: voor de algemeen directeur gezondheidszorg van het Riziv en de leidend arts van de dienst geneeskundige evaluatie en contrôle (DGEC). Ri De Ridder en Bernard Hepp gaan namelijk binnenkort met pensioen.Om in aamerking te komen moet u uiteraard door de selectieprocedure van Selor geraken. Aangezien beide functies een sleutelpositie innemen in ons zorgsysteem, moeten de kandidaten geboren diplomaten zijn en, indien mogelijk, de nodige politieke steun genieten. Tenzij er in de huidige evolutie naar van good governance geen sprake meer zou zijn van politieke druk en motivaties... Om de DGEC te leiden - een dienst die sommigen bestempelen als de politie van het Riziv - wordt een arts gezocht.Kritiek kunnen incasseren, met name van de pers, hoort bij de jobs.Met het recente vertrek van Christiaan Decoster bij de FOD Volksgezondheid en zijn opvolging door de jonge Pedro Facon (ex-kabinetschef van minister De Block), komen de touwtjes in de zorgsector stilaan in andere handen. De administrateur-generaal van het Riziv, Jo De Cock, en diens adjunct, Benoît Collin, blijven op post. Op de site van Selor vindt u de job descriptions voor beide functies. Solliciteren kan tot 24 augustus. Veel succes.