Quiz Warmste Week voor medische centra Congodorpen

28/11/17 om 08:30 - Bijgewerkt op 29/11/17 om 15:03

Studio Brussel organiseert ieder jaar een Warmste Week om via allerlei acties geld in te zamelen voor goede doelen. Congodorpen neemt deel aan dit initiatief en heeft een actie uitgewerkt die iedereen zelf kan organiseren. Quiz jij dit jaar voor Congo aan de kersttafel? De opbrengst gaat naar de broodnodige renovatie van vier gezondheidscentra in de regio Boto, die zo'n 15.000 euro zal kosten.

Quiz Warmste Week voor medische centra Congodorpen

De Warmste Week zamelt ook geld in voor medische centra in Congo. © /

Een quizpakket werd ontworpen waarmee jij zelf tijdens de Warmste Week (18 tot 24 december) gemakkelijk een inzamelactie kan organiseren ten voordele van Congodorpen. Bedoeling is dus dat je samen met familie, met vrienden of met collega's van de medische kring een quizavond organiseert. Je registreert de actie bij Music for Life en schrijft het ingezamelde bedrag over aan Music for Life. Gehoopt wordt op een opbrengst van zo'n 150 euro pet groep.

Praktisch

Hoe gaat het in zijn werk? Je organiseert een quizavond met een heuse quizmaster. Je meldt de actie aan bij Congodorpen en betaalt 10 euro voor de inschrijving. Vanaf 1 december wordt het quizpakket opgestuurd. Inschrijven kan via gaia.verhulst@congodorpen.org of via de Facebook-pagina https://www.facebook.com/congodorpen/. De actie registeren gebeurt via de website van de Warmste Week (Goede Doelen > Congodorpen > Registreer een actie). Het ingezamelde bedrag schrijf je over aan Music for Life voor 24 december. De actie kan je delen op sociale media! #QuizvoorCongo, #dewarmsteweek.

Door deze actie help je Congodorpen om verder de doelstellingen te realiseren: een nieuw platteland in DR Congo waarin de bevolking zich steeds meer kan inzetten voor haar eigen toekomst. Hoe meer kan worden ingezameld, hoe sneller aan een betere gezondheidszorg in Boto kan worden gebouwd!

Iedere gift telt! Congodorpen: BE27 7855 4290 6173.