Voor het eerst in de bijna 41-jarige geschiedenis van Artsenkrant werkten alle journalisten, lay-outmensen, backoffice, sales enzoverder van thuis uit. In de papieren editie geven we achtergrondinformatie, interessante interviews met stakeholders, artsen uit het veld enz. Voor de dagdagelijkse opvolging verwijzen we naar onze website artsenkrant.com. Bijzondere aandacht daarbij voor het 'Coronanieuws in vogelvlucht', een dagelijkse rubriek met de meeste relevante berichten. 'Covid-19: de overlevingspagina' geeft dan weer een overzicht van de belangrijkste links naar websites waar u snel meer corona-informatie vindt.

Roularta HealthCare dankt alle artsen voor het harde werk in de huidige moeilijke omstandigheden

Nog op artsenkrant.com brengen we getuigenissen van artsen die in de frontlinie van deze gezondheidsoorlog vechten. Dokter Jelle Swinnen, spoedarts in het AZ Delta in Roeselare, houdt een dagboek bij. Regelmatige updates over de situatie in Italië kan u lezen in de verslagen van de Vlaamse arts en epidemiologe Iris De Ryck.

Nieuw is dat Roularta HealthCare - naast Artsenkrant ook uitgever van de Apotheker, AK-Hospitals en Bohn (voor oncologen en hematologen) - al zijn titels voor u openstelt in het kader van de strijd tegen Covid-19. Hoe apothekers het ervan afbrengen, leest u bijvoorbeeld op deapotheker.be. Naast regelmatige updates staat daar ook het relaas van een apotheker in de loopgraven. Vanuit zijn officina houdt David Vergucht uit Nevele een zeer lezenswaardige blog bij.

Een laatste primeur en een belangrijke. Vanaf volgende week ligt Artsenkrant niet langer op vrijdag in uw bus maar al op donderdag. Zo zijn we zeker dat u lectuur hebt voor het weekend. Alleszins dankt Roularta HealthCare alle artsen voor het harde werk in de huidige moeilijke omstandigheden.

Voor het eerst in de bijna 41-jarige geschiedenis van Artsenkrant werkten alle journalisten, lay-outmensen, backoffice, sales enzoverder van thuis uit. In de papieren editie geven we achtergrondinformatie, interessante interviews met stakeholders, artsen uit het veld enz. Voor de dagdagelijkse opvolging verwijzen we naar onze website artsenkrant.com. Bijzondere aandacht daarbij voor het 'Coronanieuws in vogelvlucht', een dagelijkse rubriek met de meeste relevante berichten. 'Covid-19: de overlevingspagina' geeft dan weer een overzicht van de belangrijkste links naar websites waar u snel meer corona-informatie vindt.Nog op artsenkrant.com brengen we getuigenissen van artsen die in de frontlinie van deze gezondheidsoorlog vechten. Dokter Jelle Swinnen, spoedarts in het AZ Delta in Roeselare, houdt een dagboek bij. Regelmatige updates over de situatie in Italië kan u lezen in de verslagen van de Vlaamse arts en epidemiologe Iris De Ryck. Nieuw is dat Roularta HealthCare - naast Artsenkrant ook uitgever van de Apotheker, AK-Hospitals en Bohn (voor oncologen en hematologen) - al zijn titels voor u openstelt in het kader van de strijd tegen Covid-19. Hoe apothekers het ervan afbrengen, leest u bijvoorbeeld op deapotheker.be. Naast regelmatige updates staat daar ook het relaas van een apotheker in de loopgraven. Vanuit zijn officina houdt David Vergucht uit Nevele een zeer lezenswaardige blog bij. Een laatste primeur en een belangrijke. Vanaf volgende week ligt Artsenkrant niet langer op vrijdag in uw bus maar al op donderdag. Zo zijn we zeker dat u lectuur hebt voor het weekend. Alleszins dankt Roularta HealthCare alle artsen voor het harde werk in de huidige moeilijke omstandigheden.