Binnenkort start Artsenkrant opnieuw met de organisatie van cruises in combinatie met geaccrediteerde navorming. Om naar uw interesse daarvoor, en voor mogelijke andere reisformules te peilen, lanceren we een korte rondvraag, die u vanaf vandaag kan invullen op artsenkrant.com/Cruise.

De formule van de cruises blijft ongewijzigd. Samen met een team van Artsenkrant-reisbegeleiders kan u genieten van een zorgeloze reis. Service en comfort staan daarbij centraal. De reizen verlopen onder 'peers', aan een prettig reistempo en met een enthousiaste en vakkundige begeleiding. U reist in een ongedwongen, gezellige sfeer. Er is voor elk wat wils: verrassende excursies, culturele ontdekkingen en zo meer. De schepen bieden alle mogelijke comfort, een waaier aan activiteiten is voorzien.

Niet alleen organiseert het Travel & Learn-team alle activiteiten en het symposium, het bezorgt u ook elke dag een boordjournaal in uw kajuit. Dat schetst het verloop van de volgende dag. Uiteraard wordt u optimaal begeleid. Op excursie staat het team ter beschikking voor al uw vragen en problemen.

Surf naar artsenkrant.com/Cruise en vul de enquête in.(max 4 korte vraagjes)

Op de Douro

Van 9 tot 16 oktober kan u alvast mee op cruise langs de Douro (Portugal).

Meer info en boeken: info@rivagesdumonde.be

tel: 02/899.75.46.

© Hemis via AFP
Binnenkort start Artsenkrant opnieuw met de organisatie van cruises in combinatie met geaccrediteerde navorming. Om naar uw interesse daarvoor, en voor mogelijke andere reisformules te peilen, lanceren we een korte rondvraag, die u vanaf vandaag kan invullen op artsenkrant.com/Cruise.De formule van de cruises blijft ongewijzigd. Samen met een team van Artsenkrant-reisbegeleiders kan u genieten van een zorgeloze reis. Service en comfort staan daarbij centraal. De reizen verlopen onder 'peers', aan een prettig reistempo en met een enthousiaste en vakkundige begeleiding. U reist in een ongedwongen, gezellige sfeer. Er is voor elk wat wils: verrassende excursies, culturele ontdekkingen en zo meer. De schepen bieden alle mogelijke comfort, een waaier aan activiteiten is voorzien. Niet alleen organiseert het Travel & Learn-team alle activiteiten en het symposium, het bezorgt u ook elke dag een boordjournaal in uw kajuit. Dat schetst het verloop van de volgende dag. Uiteraard wordt u optimaal begeleid. Op excursie staat het team ter beschikking voor al uw vragen en problemen.