Half december onderzochten drie gespecialiseerde auditoren van de Joint Commission International (JCI) of de zorg die de Sint Jozefskliniek (SJKI) aanbiedt aan haar patiënten voldoet aan de internationale normen inzake kwaliteit en patiëntveiligheid.

Het Sint-Jozefskliniek Izegem behaalde het JCI-label. Alle ziekenhuizen van het E17-netwerk, genoemd naar de autosnelweg die Gent, Waregem en Kortrijk met elkaar verbindt, zijn nu internationaal geaccrediteerd. De vier andere ziekenhuizen van het netwerk zijn: az groeninge (Kortrijk), AZ Maria Middelares (Gent), O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis (Waregem) en Sint-Vincentiusziekenhuis (Deinze).

Half december onderzochten drie gespecialiseerde auditoren van de Joint Commission International (JCI) of de zorg die de Sint Jozefskliniek (SJKI) aanbiedt aan haar patiënten voldoet aan de internationale normen inzake kwaliteit en patiëntveiligheid.Het Sint-Jozefskliniek Izegem behaalde het JCI-label. Alle ziekenhuizen van het E17-netwerk, genoemd naar de autosnelweg die Gent, Waregem en Kortrijk met elkaar verbindt, zijn nu internationaal geaccrediteerd. De vier andere ziekenhuizen van het netwerk zijn: az groeninge (Kortrijk), AZ Maria Middelares (Gent), O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis (Waregem) en Sint-Vincentiusziekenhuis (Deinze).