Vertrouwde namen zijn Max De Preter (secretaris) en Xavier Dumoulin (beheerder). Samen met Jens Tijtgat werkten zij vorig jaar mee aan de 'studenteneditie' van Artsenkrant. Onze redactie vroeg het VGSO in september, naar aanleiding van de start van het nieuwe academiejaar, om één editie lang (hoofd)redacteur te zijn en de krant te maken.

Vicevoorzitter voor het academiejaar 2019-2020 is Astrid Goedseels. Zij was eerder coördinator onderwijs geneeskunde bij Medica (KU Leuven). PR-verantwoordelijke is Mathias Hoffmann. Hem kennen we als voormalig praeses van de Antwerpse geneeskundestudentenvereniging Aesculapia.

Vertrouwde namen zijn Max De Preter (secretaris) en Xavier Dumoulin (beheerder). Samen met Jens Tijtgat werkten zij vorig jaar mee aan de 'studenteneditie' van Artsenkrant. Onze redactie vroeg het VGSO in september, naar aanleiding van de start van het nieuwe academiejaar, om één editie lang (hoofd)redacteur te zijn en de krant te maken.Vicevoorzitter voor het academiejaar 2019-2020 is Astrid Goedseels. Zij was eerder coördinator onderwijs geneeskunde bij Medica (KU Leuven). PR-verantwoordelijke is Mathias Hoffmann. Hem kennen we als voormalig praeses van de Antwerpse geneeskundestudentenvereniging Aesculapia.