Het is alweer de derde jaargang nadat De Mol enkele jaren geleden een break inlaste na drie seizoenen. Toen werd het programma op één uitgezonden, nu op vier.

Huisarts Steve komt uit Boutersem en is met zijn 60 jaar de oudste van de bende. Tijdens de wat ludieke voorstelling van de kandidaten zegt hij zeer sportief te zijn, en van schaken te houden. Hij zou ook twee tattoos hebben.

Student geneeskunde Lloyd is 21 jaar en de jongste van de kandidaten. Hij zit op kot in Gent. Een extra troef voor zijn deelname aan De Mol is ongetwijfeld dat hij de Titanic-titelsong op de blokfluit kan spelen.

Onder 'de tien' zit ook een dierenarts.

Meer over de deelnemers en het format kan u hier lezen.

Het is alweer de derde jaargang nadat De Mol enkele jaren geleden een break inlaste na drie seizoenen. Toen werd het programma op één uitgezonden, nu op vier.Huisarts Steve komt uit Boutersem en is met zijn 60 jaar de oudste van de bende. Tijdens de wat ludieke voorstelling van de kandidaten zegt hij zeer sportief te zijn, en van schaken te houden. Hij zou ook twee tattoos hebben.Student geneeskunde Lloyd is 21 jaar en de jongste van de kandidaten. Hij zit op kot in Gent. Een extra troef voor zijn deelname aan De Mol is ongetwijfeld dat hij de Titanic-titelsong op de blokfluit kan spelen.Onder 'de tien' zit ook een dierenarts. Meer over de deelnemers en het format kan u hier lezen.