Geneeskunde boven in de voorbije twee seizoenen van De Mol. Nadat geneeskundestudent Lloyd Vermeulen vorig jaar de mol ontmaskerde en daarmee de winnaar werd van de editie van 2018, was dit jaar de mol zelf een arts. De van oorsprong Limburgse Elisabet Haesevoets is spoedarts in AZ Rivierenland. Ze wist pas bij aankomst in Vietnam - waar het spel deze editie doorging - dat zij de mol moest zijn en heel de boel moest belazeren.

Een taak die ze met verve op zich nam. Na de ontknoping hadden winnaar Axel Pailler (40, piloot) en verliezend finalist Bas (32, headhunter) niets dan lof voor de 33-jarige spoedarts. "Nooit, maar dan ook nooit liet Elisabet een steek vallen", aldus Pailler.

Na de ontknoping excuseerde Haesevoets zich voor al het bedrog. Ze was naar eigen zeggen zo goed in haar rol omdat ze de hele tijd een typetje speelde. "Heel de reis deed ik alsof ik een wat hulpeloos meisje was dat niets durfde."

Geneeskunde boven in de voorbije twee seizoenen van De Mol. Nadat geneeskundestudent Lloyd Vermeulen vorig jaar de mol ontmaskerde en daarmee de winnaar werd van de editie van 2018, was dit jaar de mol zelf een arts. De van oorsprong Limburgse Elisabet Haesevoets is spoedarts in AZ Rivierenland. Ze wist pas bij aankomst in Vietnam - waar het spel deze editie doorging - dat zij de mol moest zijn en heel de boel moest belazeren. Een taak die ze met verve op zich nam. Na de ontknoping hadden winnaar Axel Pailler (40, piloot) en verliezend finalist Bas (32, headhunter) niets dan lof voor de 33-jarige spoedarts. "Nooit, maar dan ook nooit liet Elisabet een steek vallen", aldus Pailler. Na de ontknoping excuseerde Haesevoets zich voor al het bedrog. Ze was naar eigen zeggen zo goed in haar rol omdat ze de hele tijd een typetje speelde. "Heel de reis deed ik alsof ik een wat hulpeloos meisje was dat niets durfde."