Twaalf uren, dat is alles wat de deelnemers op 1 april 2017 krijgen om een idee uit te werken tot een business plan. Het concept van een hackathon, zeg maar. De vraagstelling waarrond de kandidaten moeten werken is: hoe kunnen ziekenhuizen als ZOL en Jessa Ziekenhuis chronische patiënten beter helpen?

"Gelijk welke discipline of welke tak van het ziekenhuis kan zeker bijdragen om voor de dag te komen met frisse ideeën", klink het. In het verleden toonden (Limburgse) start-ups als Qompium, LindaCare, TeleRehab, Buddy App al het goede voorbeeld.

Tijdens de registratie moeten de deelnemers enkele vragen invullen. Aan de hand van de antwoorden worden ze ingedeeld in teams. In dat team gaan ze vervolgens de hele dag aan de slag om een pitch voor te bereiden.

De jury, met o.a. Ingrid Lieten (directeur van mede-organisator Happy Aging), Yves Breysem (ceo Jessa ZH), Erwin Bormans (ceo ZOL), zal vooral kijken naar de innovatie, haalbaarheid, schaalbaarheid, economische impact en sociale impact van het plan.

De drie beste teams mogen op 26 april hun idee (nogmaals) komen pitchen tijdens het evenement ter gelegenheid van 5 jaar MIC en Mobile Health Unit dat doorgaat in Genk.

Voor meer info en inschrijven: klik hier.

Twaalf uren, dat is alles wat de deelnemers op 1 april 2017 krijgen om een idee uit te werken tot een business plan. Het concept van een hackathon, zeg maar. De vraagstelling waarrond de kandidaten moeten werken is: hoe kunnen ziekenhuizen als ZOL en Jessa Ziekenhuis chronische patiënten beter helpen?"Gelijk welke discipline of welke tak van het ziekenhuis kan zeker bijdragen om voor de dag te komen met frisse ideeën", klink het. In het verleden toonden (Limburgse) start-ups als Qompium, LindaCare, TeleRehab, Buddy App al het goede voorbeeld.Tijdens de registratie moeten de deelnemers enkele vragen invullen. Aan de hand van de antwoorden worden ze ingedeeld in teams. In dat team gaan ze vervolgens de hele dag aan de slag om een pitch voor te bereiden. De jury, met o.a. Ingrid Lieten (directeur van mede-organisator Happy Aging), Yves Breysem (ceo Jessa ZH), Erwin Bormans (ceo ZOL), zal vooral kijken naar de innovatie, haalbaarheid, schaalbaarheid, economische impact en sociale impact van het plan.De drie beste teams mogen op 26 april hun idee (nogmaals) komen pitchen tijdens het evenement ter gelegenheid van 5 jaar MIC en Mobile Health Unit dat doorgaat in Genk. Voor meer info en inschrijven: klik hier.