Uiteraard houden we u op de hoogte van de jongste ontwikkelingen op beroepsvlak. De organisatie van de gezondheidszorg en de manier waarop artsen daarin functioneren, kent voor ons geen geheimen. Ook medisch bieden we u telkens weer het neusje van de zalm, onder meer met verslagen van (inter)nationale medische congressen. En hoe u uw associatie best organiseert, uw vermogen belegt of de fiscus zo weinig mogelijk gunt, kan u eveneens lezen in Artsenkrant. Naast nieuws over hoogstaande culturele evenementen.

We zijn al lang het papier voorbij. Er is natuurlijk de wekelijks krant die bij duizenden artsen op vrijdag in de brievenbus ploft. Dag na dag zorgt www.artsenkrant.com echter ook voor een ononderbroken stroom nieuwtjes en nieuwigheden uit het wereldje. De website bevat een schatkamer aan medische en andere informatie, onder meer de e-Artsenkrant.

Via onze elektronische nieuwsbrief vindt u het belangrijkste nieuws op dinsdag en vrijdag trouwens terug in uw mailbox. Zo blijft u op de hoogte over de gebeurtenissen van de voorbije week. En Artsenkrant is manifest aanwezig op publieke fora. Op twitter bijvoorbeeld, waar we de stem van de artsen laten horen.

Daar blijft het niet bij. Niet in het minst is er de AK-club. Maandelijks winnen clubleden mooie prijzen. Onze traditionele Zomerwedstrijd leidt ons dit jaar naar Nepal (op de foto: Katmandu). Regelmatig organiseren we ook interessante events. Voor elk wat wils, van een old timer rally over museumbezoeken tot cruises. Met als voorlopig hoogtepunt een uitstapje naar IJsland en Groenland in 2018.

Kortom, op korte tijd groeide Artsenkrant uit tot een community van 5.000 artsen. Allen betalen ze het luttele bedrag van 99 euro - dat trouwens snel is terugverdiend. Ook lid worden? Inschrijven kan via www.artsenkrant.com

Uiteraard houden we u op de hoogte van de jongste ontwikkelingen op beroepsvlak. De organisatie van de gezondheidszorg en de manier waarop artsen daarin functioneren, kent voor ons geen geheimen. Ook medisch bieden we u telkens weer het neusje van de zalm, onder meer met verslagen van (inter)nationale medische congressen. En hoe u uw associatie best organiseert, uw vermogen belegt of de fiscus zo weinig mogelijk gunt, kan u eveneens lezen in Artsenkrant. Naast nieuws over hoogstaande culturele evenementen.We zijn al lang het papier voorbij. Er is natuurlijk de wekelijks krant die bij duizenden artsen op vrijdag in de brievenbus ploft. Dag na dag zorgt www.artsenkrant.com echter ook voor een ononderbroken stroom nieuwtjes en nieuwigheden uit het wereldje. De website bevat een schatkamer aan medische en andere informatie, onder meer de e-Artsenkrant.Via onze elektronische nieuwsbrief vindt u het belangrijkste nieuws op dinsdag en vrijdag trouwens terug in uw mailbox. Zo blijft u op de hoogte over de gebeurtenissen van de voorbije week. En Artsenkrant is manifest aanwezig op publieke fora. Op twitter bijvoorbeeld, waar we de stem van de artsen laten horen.Daar blijft het niet bij. Niet in het minst is er de AK-club. Maandelijks winnen clubleden mooie prijzen. Onze traditionele Zomerwedstrijd leidt ons dit jaar naar Nepal (op de foto: Katmandu). Regelmatig organiseren we ook interessante events. Voor elk wat wils, van een old timer rally over museumbezoeken tot cruises. Met als voorlopig hoogtepunt een uitstapje naar IJsland en Groenland in 2018.Kortom, op korte tijd groeide Artsenkrant uit tot een community van 5.000 artsen. Allen betalen ze het luttele bedrag van 99 euro - dat trouwens snel is terugverdiend. Ook lid worden? Inschrijven kan via www.artsenkrant.com