Coenye is afkomstig van Oostende en spoedarts van opleiding. Hij volgde meerdere opleidingen in ziekenhuismanagement aan de Vlerick Gent-Leuven School for Management. Hij is vlot drietalig (Nederlands, Frans en Engels). Eerder was hij aan de slag als hoofdarts in het AZ Jan Portaels in Vilvoorde, waar hij eveneens de functie van 'project manager' bekleedde voor het nieuwe ziekenhuis.

Dokter Coenye is geen onbekende in de Kliniek Sint-Jan. Hij was er diensthoofd van de spoed en bereidde de fusie voor met Saint-Etienne.

Na een woelige periode op managementsniveau kan de Kliniek Sint-Jan de toekomst nu sereen tegemoet gaan. Sinds 1 juni staat een nieuwe algemeen directrice, Vic De Corte, aan het hoofd van het ziekenhuis.

Coenye is afkomstig van Oostende en spoedarts van opleiding. Hij volgde meerdere opleidingen in ziekenhuismanagement aan de Vlerick Gent-Leuven School for Management. Hij is vlot drietalig (Nederlands, Frans en Engels). Eerder was hij aan de slag als hoofdarts in het AZ Jan Portaels in Vilvoorde, waar hij eveneens de functie van 'project manager' bekleedde voor het nieuwe ziekenhuis.Dokter Coenye is geen onbekende in de Kliniek Sint-Jan. Hij was er diensthoofd van de spoed en bereidde de fusie voor met Saint-Etienne.Na een woelige periode op managementsniveau kan de Kliniek Sint-Jan de toekomst nu sereen tegemoet gaan. Sinds 1 juni staat een nieuwe algemeen directrice, Vic De Corte, aan het hoofd van het ziekenhuis.