De podcast staat in het teken van de tiende verjaardag van de vzw. In zes boeiende afleveringen wordt heel wat "kennis gedeeld", het leidmotief van Stop Darmkanker.

Gastheer Joost Houtman ontvangt in zijn studio meerdere mensen die betrokken waren bij het werk van de organisatie.

Het resultaat zijn zes gesprekken van een klein uur met heel wat info over darmkanker, leuke anekdotes en straffe quotes.

1. Dr. Luc Colemont, mede-oprichter en bezieler van de vzw Stop Darmkanker

2. Steven De Smet, alias 'De Flik', gewezen politiecommissaris van Gent én ervaringsdeskundige

3. Jo Vandeurzen, gewezen Vlaams Minister van Volksgezondheid

4. Bruno Mettepenningen, projectmanager bij de vzw Stop Darmkanker

5. Harry Demey, topman van marketingbureau LDV United

6. Inge Geerdens, CEO van CVWarehouse, Limburgse onderneemster 'pur sang'

6. Frija Leunens, hoofdverantwoordelijke voor het merk AG

Afspraak op de website en via alle belangrijke podcastplatforms.

De podcast staat in het teken van de tiende verjaardag van de vzw. In zes boeiende afleveringen wordt heel wat "kennis gedeeld", het leidmotief van Stop Darmkanker. Gastheer Joost Houtman ontvangt in zijn studio meerdere mensen die betrokken waren bij het werk van de organisatie. Het resultaat zijn zes gesprekken van een klein uur met heel wat info over darmkanker, leuke anekdotes en straffe quotes. 1. Dr. Luc Colemont, mede-oprichter en bezieler van de vzw Stop Darmkanker 2. Steven De Smet, alias 'De Flik', gewezen politiecommissaris van Gent én ervaringsdeskundige 3. Jo Vandeurzen, gewezen Vlaams Minister van Volksgezondheid 4. Bruno Mettepenningen, projectmanager bij de vzw Stop Darmkanker 5. Harry Demey, topman van marketingbureau LDV United 6. Inge Geerdens, CEO van CVWarehouse, Limburgse onderneemster 'pur sang' 6. Frija Leunens, hoofdverantwoordelijke voor het merk AGAfspraak op de website en via alle belangrijke podcastplatforms.