Jo Vandeurzen kondigde enige tijd geleden zijn afscheid van de politiek aan. De Genkenaar was de voorbije tien jaar Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

Aan de faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt zal Vandeurzen een tiental colleges geven over de organisatie van de gezondheidszorg in België. Ook zal hij studenten begeleiden tijdens workshops en meewerken aan debatten, vertelt decaan van de faculteit Piet Stinissen aan VRT NWS.

In het verleden gaf de aftredende minister al enkele gastcolleges aan de UHasselt.

Jo Vandeurzen kondigde enige tijd geleden zijn afscheid van de politiek aan. De Genkenaar was de voorbije tien jaar Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.Aan de faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt zal Vandeurzen een tiental colleges geven over de organisatie van de gezondheidszorg in België. Ook zal hij studenten begeleiden tijdens workshops en meewerken aan debatten, vertelt decaan van de faculteit Piet Stinissen aan VRT NWS.In het verleden gaf de aftredende minister al enkele gastcolleges aan de UHasselt.