Jong geleerd is oud gedaan. Vandaag zijn er in ons land al meer dan 5000 jongeren die naast hun studies een eigen onderneming hebben - waaronder ook vele geneeskundestudenten! Maar voor de meesten is dit een ver-van-hun-bedshow.

Daarom start Durf Ondernemen, het expertisecentrum voor student-ondernemerschap aan UGent, dit jaar met 'RETHINK- events', een reeks "inspiratie-evenementen"om studenten, doctoraatstudenten of zelfs UGent-personeelsleden te stimuleren rond ondernemerschap, creativiteit en innovatie, zo klinkt het.

De eerste twee sessies gaan door op de faculteit Geneeskunde & Gezondheidswetenschappen (RETHINK Health) , en de faculteit Wetenschappen van UGent (RETHINK Science).

Tijdens RETHINK Health krijgen ondernemers en student-ondernemers die de huidige gezondheidszorg willen veranderen het woord. Daarnaast licht DO! toe wat zij voor studenten die een stap naar een eigen onderneming willen zetten, kunnen betekenen.

Het programma vindt u hier.

Registreren kan via deze weg.

Jong geleerd is oud gedaan. Vandaag zijn er in ons land al meer dan 5000 jongeren die naast hun studies een eigen onderneming hebben - waaronder ook vele geneeskundestudenten! Maar voor de meesten is dit een ver-van-hun-bedshow. Daarom start Durf Ondernemen, het expertisecentrum voor student-ondernemerschap aan UGent, dit jaar met 'RETHINK- events', een reeks "inspiratie-evenementen"om studenten, doctoraatstudenten of zelfs UGent-personeelsleden te stimuleren rond ondernemerschap, creativiteit en innovatie, zo klinkt het.De eerste twee sessies gaan door op de faculteit Geneeskunde & Gezondheidswetenschappen (RETHINK Health) , en de faculteit Wetenschappen van UGent (RETHINK Science). Tijdens RETHINK Health krijgen ondernemers en student-ondernemers die de huidige gezondheidszorg willen veranderen het woord. Daarnaast licht DO! toe wat zij voor studenten die een stap naar een eigen onderneming willen zetten, kunnen betekenen.Het programma vindt u hier. Registreren kan via deze weg.