Na een aantal jaar in de klinische praktijk opteerde Christian in 1998 voor een carrière in de medische journalistiek. En met succes. Twintig jaar lang toonde hij zijn uitzonderlijke talent voor wetenschappelijke synthese en schreef hij voor de medische pers ontelbare teksten in zijn geapprecieerde, heldere stijl.

Sinds 2008 was Christian medisch directeur van Artsenkrant. Hij nam deel aan talloze medische congressen in binnen- en buitenland en ging voor onze lezers steeds op zoek naar interessante en nuttige informatie.

Christian maakte van Belgian Oncology News, waar hij hoofdredacteur van was, het Belgische referentieblad in de oncologie.

Zijn wetenschappelijke, medische en taalkundige capaciteiten werden alom geprezen, maar hij had ook een verrassend gevoel voor humor.

Christian was een bijzonder dierbare collega. We zullen hem missen.

We zijn met onze gedachten bij de kinderen, familie en vrienden van Christian.

Na een aantal jaar in de klinische praktijk opteerde Christian in 1998 voor een carrière in de medische journalistiek. En met succes. Twintig jaar lang toonde hij zijn uitzonderlijke talent voor wetenschappelijke synthese en schreef hij voor de medische pers ontelbare teksten in zijn geapprecieerde, heldere stijl. Sinds 2008 was Christian medisch directeur van Artsenkrant. Hij nam deel aan talloze medische congressen in binnen- en buitenland en ging voor onze lezers steeds op zoek naar interessante en nuttige informatie.Christian maakte van Belgian Oncology News, waar hij hoofdredacteur van was, het Belgische referentieblad in de oncologie.Zijn wetenschappelijke, medische en taalkundige capaciteiten werden alom geprezen, maar hij had ook een verrassend gevoel voor humor. Christian was een bijzonder dierbare collega. We zullen hem missen.We zijn met onze gedachten bij de kinderen, familie en vrienden van Christian.