De actie volgde uit een filmpje van Lotto Soudal-CEO Paul De Geyter, waarin hij zegt dat je niet alleen sterke benen nodig hebt om [een wielerwedstrijd] te winnen, maar ook een sterke kop. Voor dit laatste deed hij een beroep op Te Gek!? (afgelopen maandag fietste een afvaardiging van de ploeg Lotto-Soudal mee met Te Gek!? tijdens de de Belcanto Classic, nvdr. )

De directie en hoofdverpleegkundige Wim van het Imelda Ziekenhuis gingen in op de oproep en gingen samen op hun kop staan.Ze willen daarmee de boodschap steunen: 'Staat je wereld op zijn kop? Praat erover!'

RV
© RV

In een persbericht roepen ze op om de actie verder te steunen: "Maak een foto 'op je kop' en deel hem via sociale media met volgend onderschrift:

Geestelijke gezondheid meer bespreekbaar maken? Daar zet ik uiteraard mijn schouders onder! Zorg jij ook voor een #sterkekop? @projecttegek @belcantoclassic @captainsofcycling."

De actie volgde uit een filmpje van Lotto Soudal-CEO Paul De Geyter, waarin hij zegt dat je niet alleen sterke benen nodig hebt om [een wielerwedstrijd] te winnen, maar ook een sterke kop. Voor dit laatste deed hij een beroep op Te Gek!? (afgelopen maandag fietste een afvaardiging van de ploeg Lotto-Soudal mee met Te Gek!? tijdens de de Belcanto Classic, nvdr. )De directie en hoofdverpleegkundige Wim van het Imelda Ziekenhuis gingen in op de oproep en gingen samen op hun kop staan.Ze willen daarmee de boodschap steunen: 'Staat je wereld op zijn kop? Praat erover!'In een persbericht roepen ze op om de actie verder te steunen: "Maak een foto 'op je kop' en deel hem via sociale media met volgend onderschrift:Geestelijke gezondheid meer bespreekbaar maken? Daar zet ik uiteraard mijn schouders onder! Zorg jij ook voor een #sterkekop? @projecttegek @belcantoclassic @captainsofcycling."