Het was een supermoeilijk jaar, dat hoeven we u niet te vertellen. De covid-19-pandemie ontzag niets of niemand. De gezondheidszorg, en zeker huisartsen en specialisten moesten vol aan de bak.

Hopelijk laat de epidemie u nu eventjes in vrede genieten van de eindejaarsfeesten. Hoe dan ook, in deze laatste elektronische editie van Artsenkrant anno 2020 wens ik u, trouwe lezers, alvast een goede gezondheid en veel gedrevenheid in uw beroepsleven. Ondanks alles.

Elektronisch zijn we weer op de afspraak op 11 januari 2021, drie dagen later, op 14 januari, zit ook de papieren versie weer in uw bus. Ad multos annos!

Het was een supermoeilijk jaar, dat hoeven we u niet te vertellen. De covid-19-pandemie ontzag niets of niemand. De gezondheidszorg, en zeker huisartsen en specialisten moesten vol aan de bak. Hopelijk laat de epidemie u nu eventjes in vrede genieten van de eindejaarsfeesten. Hoe dan ook, in deze laatste elektronische editie van Artsenkrant anno 2020 wens ik u, trouwe lezers, alvast een goede gezondheid en veel gedrevenheid in uw beroepsleven. Ondanks alles. Elektronisch zijn we weer op de afspraak op 11 januari 2021, drie dagen later, op 14 januari, zit ook de papieren versie weer in uw bus. Ad multos annos!