Door de coronacrisis moeten Vlaamse hulpverleners plots voor een groot deel online werken. Maandag 30 maart van 16 -17 uur geven Nederlandse experten een webinar over het wat en hoe van online behandelen.

In het webinar (in het Nederlands) komen de mogelijkheden van online werken aan bod met een bijzondere focus op videobellen. De sprekers zullen mythes rond e-health ontkrachten en voordelen ervan benoemen, telkens geïllustreerd met praktijkvoorbeelden.

De Nederlandse experten zijn: Bram van der Boom, Tim Wind, Bart Vemer (ehealthspecialists.com) en Heleen Riper (VU Amsterdam), in samenwerking met Tom Van Daele (Thomas More-hogeschool) in het kader van het eMEN-project.

U dient te registreren voor dit webinar.

Tot 8 april organiseert 'eHealth specialists' meer diepgaande masterclasses over het thema online behandelen.

Hoe verlopen uw online consultaties momenteel? De EFPA Project Group on eHealth organiseert hier momenteel een korte bevraging rond, met als doel de klinische praktijk te ondersteunen, en op nationaal en Europees niveau beleidsaanbevelingen te geven rond het verloop. De vragenlijst kan u hier invullen.

Door de coronacrisis moeten Vlaamse hulpverleners plots voor een groot deel online werken. Maandag 30 maart van 16 -17 uur geven Nederlandse experten een webinar over het wat en hoe van online behandelen.In het webinar (in het Nederlands) komen de mogelijkheden van online werken aan bod met een bijzondere focus op videobellen. De sprekers zullen mythes rond e-health ontkrachten en voordelen ervan benoemen, telkens geïllustreerd met praktijkvoorbeelden. De Nederlandse experten zijn: Bram van der Boom, Tim Wind, Bart Vemer (ehealthspecialists.com) en Heleen Riper (VU Amsterdam), in samenwerking met Tom Van Daele (Thomas More-hogeschool) in het kader van het eMEN-project.U dient te registreren voor dit webinar. Tot 8 april organiseert 'eHealth specialists' meer diepgaande masterclasses over het thema online behandelen.