Pocketversie Chirurgie deel I behandelt de discipline vaatchirurgie, deel II behandelt gastro-enterologische chirurgie.

De pockets zijn boekjes die telkens één discipline behandelen, aansluitend bij de desbetreffende discipline in de volledige reeks Compendium Geneeskunde 2.0.

Zoals het woord aangeeft, passen ze qua formaat in de doktersjas. Elke versie bevat ook algemene hoofdstukken voor tijdens de stages/coschappen. Inclusief handige tips en ezelsbruggetjes zoals we die ook kennen uit de jaarlijkse Compendium Geneeskunde Scheurkalenders, waar Artsenkrant overigens sinds jaar en dag haar medewerking aan verleent.

Eerder passeerden psychiatrie, neurologie, cardiologie en vasculaire geneeskunde, dermatologie, obstetrie en gynaecologie, oogheelkunde, traumachirurgie en orthopedie, kindergeneeskunde en acute geneeskunde al de revue.

Het Compendium Geneeskunde begon als een Nederlands initiatief van twee studenten (inmiddels artsen), maar met de jaren steeg de populariteit van de Compendium-uitgaven ook bij Vlaamse huisartsen, specialisten, verpleegkundigen en andere zorgverleners (in spe).

Pocketversie Chirurgie deel I behandelt de discipline vaatchirurgie, deel II behandelt gastro-enterologische chirurgie.De pockets zijn boekjes die telkens één discipline behandelen, aansluitend bij de desbetreffende discipline in de volledige reeks Compendium Geneeskunde 2.0.Zoals het woord aangeeft, passen ze qua formaat in de doktersjas. Elke versie bevat ook algemene hoofdstukken voor tijdens de stages/coschappen. Inclusief handige tips en ezelsbruggetjes zoals we die ook kennen uit de jaarlijkse Compendium Geneeskunde Scheurkalenders, waar Artsenkrant overigens sinds jaar en dag haar medewerking aan verleent.Eerder passeerden psychiatrie, neurologie, cardiologie en vasculaire geneeskunde, dermatologie, obstetrie en gynaecologie, oogheelkunde, traumachirurgie en orthopedie, kindergeneeskunde en acute geneeskunde al de revue. Het Compendium Geneeskunde begon als een Nederlands initiatief van twee studenten (inmiddels artsen), maar met de jaren steeg de populariteit van de Compendium-uitgaven ook bij Vlaamse huisartsen, specialisten, verpleegkundigen en andere zorgverleners (in spe).