En de winnaar is...

13/10/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 12/10/17 om 20:57

Zeer talrijk waren ze, de leden van Artsenkrant Club, die deelnamen aan onze jaarlijkse Zomerwedstrijd. En de winnaar is ... Henri De Belder, huisarts in Plombières. Dokter De Belder wint een elfdaagse reis voor twee personen naar Nepal, aangeboden door onze partners MyHimalaya en Turkish Airlines.

En de winnaar is...

Nepal heeft niet alleen bergen te bieden, maar ook prachtige tempelcomplexen © ak

De reis brengt hen naar magische plaatsen als Kathmandu, Pokhara, Dhampus dat een schitterend uitzicht biedt op de Annapurna, en de middeleeuwse stad Bhaktapur. We wensen de winnaar alvast een heerlijke reis toe. De andere deelnemers rest deze troost: volgend jaar zijn we er weer met een pracht van een Zomerwedstrijd.

Turkish Airlines biedt dagelijks verbindingen vanuit Brussel naar verschillende bestemmingen op het Indische subcontinent en in de Himalaya. Naar Nepal hebben zij de snelste connectie vanuit Europa.

De moderne vloot van Turkish Airlines onderging de voorbije jaren een grondige facelift en stapelt sindsdien de Awards op voor o.m. 'Europes Best Airline' en 'Best Businessclass Catering'. Zij zijn lid van de gereputeerde Star Alliance. www.turkishairlines.com

MyHimalaya is een erkende Belgische reisorganisatie die zich uitsluitend specialiseert in exclusieve reizen naar Nepal, Bhutan en India. Maatwerk en een zeer persoonlijke aanpak staan hierbij centraal. Alle reizen zijn gebaseerd op 20 jaar ervaring in de regio van zaakvoerder Rik Van Belle. http://myhimalaya.be

En de winnaar is...