De Vlaamse overheid voert al jaren campagne rond handhygiëne in woonzorgcentra ter bestrijding van zorginfecties: campagnematerialen, instructiefilmpjes en e-tools om personeelsleden, bewoners en bezoekers te sensibiliseren.

Nu komt daar ZWIeP bij, voluit 'Zorg en Welzijn: Infectiepreventie E-learning Platform'. De e-tool is opgebouwd uit vijf modules die handelen over de overdrachtswegen van infectie, de algemene voorzorgsmaatregelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, bijkomende voorzorgsmaatregelen en omgevingshygiëne.

ZWIeP richt zich op de professionele doelgroep van basiszorgverleners en andere personeelsleden in de verschillende sectoren van de zorg- en welzijnsvoorzieningen in Vlaanderen.

Voor hen is het gebruik gratis door het aanmaken aan een account bij de registratie.

De Vlaamse overheid voert al jaren campagne rond handhygiëne in woonzorgcentra ter bestrijding van zorginfecties: campagnematerialen, instructiefilmpjes en e-tools om personeelsleden, bewoners en bezoekers te sensibiliseren.Nu komt daar ZWIeP bij, voluit 'Zorg en Welzijn: Infectiepreventie E-learning Platform'. De e-tool is opgebouwd uit vijf modules die handelen over de overdrachtswegen van infectie, de algemene voorzorgsmaatregelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, bijkomende voorzorgsmaatregelen en omgevingshygiëne. ZWIeP richt zich op de professionele doelgroep van basiszorgverleners en andere personeelsleden in de verschillende sectoren van de zorg- en welzijnsvoorzieningen in Vlaanderen.Voor hen is het gebruik gratis door het aanmaken aan een account bij de registratie.