Artsen en apothekers kunnen hun patiënten met vragen over het virus naar die site doorverwijzen. De site biedt op een overzichtelijke wijze alle mogelijke informatie over het virus en de verspreiding ervan. Wie toch nog vragen heeft, kan een mail sturen of bellen naar het gratis nummer 0800/14689.

Voor artsen zelf geeft Sciensano richtlijnen over de opvang van potentiële gevallen van besmetting met het coronavirus.

De International Pharmaceutical Federation stelt een online gids ter beschikking over het coronavirus 2019-nCoV met informatie en richtlijnen voor apothekers.

Artsen en apothekers kunnen hun patiënten met vragen over het virus naar die site doorverwijzen. De site biedt op een overzichtelijke wijze alle mogelijke informatie over het virus en de verspreiding ervan. Wie toch nog vragen heeft, kan een mail sturen of bellen naar het gratis nummer 0800/14689.Voor artsen zelf geeft Sciensano richtlijnen over de opvang van potentiële gevallen van besmetting met het coronavirus. De International Pharmaceutical Federation stelt een online gids ter beschikking over het coronavirus 2019-nCoV met informatie en richtlijnen voor apothekers.