Het zou gaan om een gebouw van 4.000 m² met plek voor 40 tot 50 bedrijfjes. Verschueren werkt ook aan de oprichting van een eigen investeringsfonds, dat gepland zou zijn voor 2019, zo vertelt hij aan dekrant.

Op de site naast het Erasmus-ziekenhuis bevindt zich al het Erasmus Europees Bedrijfsincubatiecentrum (EEBIC), een broeiplek voor spin-offs van de ULB. De topman van EEBIC, Olivier Belenger, wordt de partner van Verschueren.

Samen met Belenger is Verschueren nu op zoek naar een CEO en logistiek manager om de plek te runnen. Zelf geeft hij aan het te druk te hebben met andere professionele activiteiten. Zo is hij bestuurder bij Anderlecht, de club waar zijn vader Michel Verschueren jaren manager was.

Hij is bekend met de sector van de gezondheidszorg als CEO van Wunderman België, een communicatie- en marketingbureau voor de medische en farmasector.

Het zou gaan om een gebouw van 4.000 m² met plek voor 40 tot 50 bedrijfjes. Verschueren werkt ook aan de oprichting van een eigen investeringsfonds, dat gepland zou zijn voor 2019, zo vertelt hij aan dekrant.Op de site naast het Erasmus-ziekenhuis bevindt zich al het Erasmus Europees Bedrijfsincubatiecentrum (EEBIC), een broeiplek voor spin-offs van de ULB. De topman van EEBIC, Olivier Belenger, wordt de partner van Verschueren.Samen met Belenger is Verschueren nu op zoek naar een CEO en logistiek manager om de plek te runnen. Zelf geeft hij aan het te druk te hebben met andere professionele activiteiten. Zo is hij bestuurder bij Anderlecht, de club waar zijn vader Michel Verschueren jaren manager was.Hij is bekend met de sector van de gezondheidszorg als CEO van Wunderman België, een communicatie- en marketingbureau voor de medische en farmasector.