Het programma is gericht op elke starter (alleen of in team), met een beginnend innovatief HealthTech idee (niet MedTech).

Het is opgebouwd rond 5 thema's (opportunity, design, plan, build en pitch) en moet de start-ups voorbereiden op investeringsgesprekken.

Zo is het de bedoeling dat de deelnemers na afloop een dossier kunnen indienen bij zogenaamde pre-seed fondsen zoals bijvoorbeeld imec.istart.

Registreren kan tot en met zondag 10 september 23u59 via http://su.vc/rampup. De beste inzendingen worden uitgenodigd voor een gesprek. Op het einde zullen 6 start-ups weerhouden worden.

Het programma is gericht op elke starter (alleen of in team), met een beginnend innovatief HealthTech idee (niet MedTech). Het is opgebouwd rond 5 thema's (opportunity, design, plan, build en pitch) en moet de start-ups voorbereiden op investeringsgesprekken.Zo is het de bedoeling dat de deelnemers na afloop een dossier kunnen indienen bij zogenaamde pre-seed fondsen zoals bijvoorbeeld imec.istart.Registreren kan tot en met zondag 10 september 23u59 via http://su.vc/rampup. De beste inzendingen worden uitgenodigd voor een gesprek. Op het einde zullen 6 start-ups weerhouden worden.