De start van de wedstrijd wordt gegeven om 16u15. De afstand bedraagt 66 km, verdeeld over 11 ronden van 6 km. De wedstrijd, die wordt georganiseerd in samenwerking met de nevenbond LWU, wordt gereden over een vlakke omloop die quasi verkeersvrij zal zijn.

Kandidaten melden zich aan via het e-mailadres vdv.etienne@skynet.be, met vermelding van hun naam, beroep en de leeftijd. De definitieve modaliteiten om in te schrijven volgen zo snel mogelijk. De deelnemers kunnen, mits betaling van het inschrijvingsgeld, genieten van een dagverzekering via de LWU Bond. Om alles in goede banen te leiden, kan er enkel vooraf worden ingeschreven. Volgende categorieën rijden voor de titels: heren tot 40, 40 tot 50, 50 tot 60 en 60+; dames -40 en + 40 mits voldoende deelneemsters.

De organisatie onderhandelt momenteel over een mogelijke participatie in het natourcriterium van Aalst volgend jaar. Dit zou een Vlaams kampioenschap kunnen worden. Bijdrage voor het goede doel is wel een must. Deze wedstrijd zal worden gereden op maandagnamiddag. Geïnteresseerden kunnen zich reeds melden!

De start van de wedstrijd wordt gegeven om 16u15. De afstand bedraagt 66 km, verdeeld over 11 ronden van 6 km. De wedstrijd, die wordt georganiseerd in samenwerking met de nevenbond LWU, wordt gereden over een vlakke omloop die quasi verkeersvrij zal zijn. Kandidaten melden zich aan via het e-mailadres vdv.etienne@skynet.be, met vermelding van hun naam, beroep en de leeftijd. De definitieve modaliteiten om in te schrijven volgen zo snel mogelijk. De deelnemers kunnen, mits betaling van het inschrijvingsgeld, genieten van een dagverzekering via de LWU Bond. Om alles in goede banen te leiden, kan er enkel vooraf worden ingeschreven. Volgende categorieën rijden voor de titels: heren tot 40, 40 tot 50, 50 tot 60 en 60+; dames -40 en + 40 mits voldoende deelneemsters. De organisatie onderhandelt momenteel over een mogelijke participatie in het natourcriterium van Aalst volgend jaar. Dit zou een Vlaams kampioenschap kunnen worden. Bijdrage voor het goede doel is wel een must. Deze wedstrijd zal worden gereden op maandagnamiddag. Geïnteresseerden kunnen zich reeds melden!