Naast voedselveiligheid en voedselzekerheid komt ook de link tussen voeding en gezondheid aan bod. Zo zijn er uiteenzettingen over het opsporen van allergenen in voeding, zout en auto-immuunziekten, het verband tussen voeding, medicatie en ontstekingsziekten, voedsel voor de toekomst, de link tussen voeding en kanker, en veel meer.

U kan dit en nog veel meer ontdekken op de VIB-biotechdag op zondagnamiddag 22 oktober, op het Technologiepark in Gent. Jong en oud zijn welkom op dit gratis evenement. Plan uw bezoek op www.biotechdag.be.

Naast voedselveiligheid en voedselzekerheid komt ook de link tussen voeding en gezondheid aan bod. Zo zijn er uiteenzettingen over het opsporen van allergenen in voeding, zout en auto-immuunziekten, het verband tussen voeding, medicatie en ontstekingsziekten, voedsel voor de toekomst, de link tussen voeding en kanker, en veel meer. U kan dit en nog veel meer ontdekken op de VIB-biotechdag op zondagnamiddag 22 oktober, op het Technologiepark in Gent. Jong en oud zijn welkom op dit gratis evenement. Plan uw bezoek op www.biotechdag.be.