Om te voldoen aan een verhoogd veiligheidsprofiel zoekt Belgian Cycling artsen die als wedstrijddokter willen fungeren. De kandidaten worden uitgenodigd op een workshop waar ze kennis maken met Basic Life Support (reanimatie, defibrillatie, EHBO...), koersspecifieke vaardigheden en veiligheidsmaatregelen in en rond het peloton. Eén workshop volgen volstaat om voor drie jaar erkend te zijn.

De eerstvolgende workshop heeft plaats in het bondsgebouw van Belgian Cycling, Globelaan 49 in Vorst, op zaterdag 9 maart van 9u tot 12u. Info en inschrijving: info@belgiancycling.be - 02/349 19 11. Deelname aan de workshop is gratis.

Om te voldoen aan een verhoogd veiligheidsprofiel zoekt Belgian Cycling artsen die als wedstrijddokter willen fungeren. De kandidaten worden uitgenodigd op een workshop waar ze kennis maken met Basic Life Support (reanimatie, defibrillatie, EHBO...), koersspecifieke vaardigheden en veiligheidsmaatregelen in en rond het peloton. Eén workshop volgen volstaat om voor drie jaar erkend te zijn.De eerstvolgende workshop heeft plaats in het bondsgebouw van Belgian Cycling, Globelaan 49 in Vorst, op zaterdag 9 maart van 9u tot 12u. Info en inschrijving: info@belgiancycling.be - 02/349 19 11. Deelname aan de workshop is gratis.