"Bent u arts en heeft u een goed doel opgericht dat u graag in de kijker wil zetten? Laat het ons weten", schreven we in onze oproep.

Tot onze vreugde deden de lezers van Artsenkrant dat met velen.

De redactie koos er één project uit, dat u mee kan ondersteunen. Het resultaat leest u in onze eindejaarseditie van 22 december - tevens de laatste Artsenkrant van 2022.

Maar. We ontvingen zoveel mooie, waardevolle voorstellen dat we die niet gewoon kunnen en willen laten liggen. Daarom heeft de redactie besloten op regelmatige basis goede doelen of solidariteitsprojecten in de aandacht te plaatsen aan de hand van een vaste reeks.

Heeft u gereageerd op onze oproep en een project voorgesteld? Wij bewaren uw suggestie en nemen in 2023 contact met u op.

Een of uw goed doel voorstellen kan dus nog steeds, via ak@roularta.be. Vermeld in de titel 'Goed doel'.

Tot dan!

"Bent u arts en heeft u een goed doel opgericht dat u graag in de kijker wil zetten? Laat het ons weten", schreven we in onze oproep.Tot onze vreugde deden de lezers van Artsenkrant dat met velen. De redactie koos er één project uit, dat u mee kan ondersteunen. Het resultaat leest u in onze eindejaarseditie van 22 december - tevens de laatste Artsenkrant van 2022.Maar. We ontvingen zoveel mooie, waardevolle voorstellen dat we die niet gewoon kunnen en willen laten liggen. Daarom heeft de redactie besloten op regelmatige basis goede doelen of solidariteitsprojecten in de aandacht te plaatsen aan de hand van een vaste reeks.Heeft u gereageerd op onze oproep en een project voorgesteld? Wij bewaren uw suggestie en nemen in 2023 contact met u op.Een of uw goed doel voorstellen kan dus nog steeds, via ak@roularta.be. Vermeld in de titel 'Goed doel'.Tot dan!