Dat is voorlopig een herhaling van het resultaat van vorig jaar. Toen maakte #BeHealth, een online community die Belgische digital health bedrijven in de kijker wil zetten, voor het eerst ranking van health bedrijven en organisaties (50), en een top van individuele health influencers (100) op Twitter.

Plaats twee en drie gaan dit jaar respectievelijk naar Zorgnet-Icuro en numerikare.be. Ook de zorgorganisatiekoepel doet daarmee even goed als vorig jaar.

Voor de berekening van de ranking analyseert #BeHealth de activiteit van een groot aantal tweeps actief in de Belgische gezondheidszorg. Van artsen en verpleegkundigen tot ziekenhuizen en start-ups tot nieuwsmedia enz.

De scores moeten een idee geven van de mate waarin de tweets gebonden aan een account verspreid geraken onder andere Twitteraars. De exacte berekeningswijze vindt u hier.

Blijf op de hoogte van het meest recente nieuws voor huisartsen en specialisten (ook in opleiding) via onze Twitteraccount @aktweetsbe. U vindt ons eveneens terug met (praktijkgericht) nieuws op LinkedIn.

Dat is voorlopig een herhaling van het resultaat van vorig jaar. Toen maakte #BeHealth, een online community die Belgische digital health bedrijven in de kijker wil zetten, voor het eerst ranking van health bedrijven en organisaties (50), en een top van individuele health influencers (100) op Twitter. Plaats twee en drie gaan dit jaar respectievelijk naar Zorgnet-Icuro en numerikare.be. Ook de zorgorganisatiekoepel doet daarmee even goed als vorig jaar.Voor de berekening van de ranking analyseert #BeHealth de activiteit van een groot aantal tweeps actief in de Belgische gezondheidszorg. Van artsen en verpleegkundigen tot ziekenhuizen en start-ups tot nieuwsmedia enz. De scores moeten een idee geven van de mate waarin de tweets gebonden aan een account verspreid geraken onder andere Twitteraars. De exacte berekeningswijze vindt u hier.