Het komt er op neer dat een aantal zaken voortaan gebundeld staan onder een beperkt aantal knoppen. Onder 'rubrieken' vindt u zo de gebruikelijke thematische indeling van de artikels: Actueel, Medisch, Praktijk, Opinie & Analyse. Daarnaast zijn ook de webshop akDocShop, waar u onder meer voorschriftenboekjes kan bestellen, de zoekertjes en personeelsadvertenties en de online agenda achter de knop 'rubrieken' terug te vinden.

Via 'Artsenkrant online' komt u rechtstreeks op de bladermodule van de laatste papieren editie terecht. Van hieruit kan u ook zoeken in ons uitgebreide archief, dat teruggaat tot 2012. Beide mogelijkheden zijn voorbehouden voor leden van Artsenkrant-club.

Met een klik op 'Onze media', rechts bovenaan, krijgt u een overzicht van de andere websites van Roularta HealthCare: Belgian Oncology News, De Apotheker en HealthCare Magazine.

Wij wensen u veel surfplezier en lezen graag uw reacties.

Het komt er op neer dat een aantal zaken voortaan gebundeld staan onder een beperkt aantal knoppen. Onder 'rubrieken' vindt u zo de gebruikelijke thematische indeling van de artikels: Actueel, Medisch, Praktijk, Opinie & Analyse. Daarnaast zijn ook de webshop akDocShop, waar u onder meer voorschriftenboekjes kan bestellen, de zoekertjes en personeelsadvertenties en de online agenda achter de knop 'rubrieken' terug te vinden. Via 'Artsenkrant online' komt u rechtstreeks op de bladermodule van de laatste papieren editie terecht. Van hieruit kan u ook zoeken in ons uitgebreide archief, dat teruggaat tot 2012. Beide mogelijkheden zijn voorbehouden voor leden van Artsenkrant-club.Met een klik op 'Onze media', rechts bovenaan, krijgt u een overzicht van de andere websites van Roularta HealthCare: Belgian Oncology News, De Apotheker en HealthCare Magazine.Wij wensen u veel surfplezier en lezen graag uw reacties.