Voor de bijlagen, die als een aparte editie onder blister met Artsenkrant worden mee gestuurd, verdiept de redactie van Artsenkrant zich telkens een nummer lang in een ziekenhuis of zorgorganisatie.

Van beheer en bestuur, medische en wetenschappelijke realisaties en projecten, samenwerkingsakkoorden met partners tot culturele initiatieven en aandacht voor de mens achter de zorgverlener: de onderwerpen zijn uiteenlopend. In de bijlagen vindt de lezer de vertrouwde Artsenkrant-rubrieken terug. Ondertussen kwamen al het Wit-Gele Kruis, UZ Gent en UZ Erasmus (Brussel) aan bod. Op 24 november brengen we een bijlage over het Jessa Ziekenhuis in Hasselt en ook in 2018 worden een aantal ziekenhuizen en zorgorganisaties belicht.

RV
© RV

"Deze bijlagen mogen zich dan wel specifiek richten tot huisartsen en specialisten, ze zijn ook relevant voor een breder maatschappelijk publiek", lichtte de jury toe. Die loofde verder de redactionele aanpak "waarbij een ziekenhuis of zorgorganisatie in de kijker wordt gezet, zonder dat het promotioneel wordt".

Het is al het derde jaar op rij dat Artsenkrant een award wint. In 2015 en 2016 schoot de redactie telkens de oppergaai af in de categorie 'Beste artikel'. Dit jaar won ook De Apotheker -- net zoals Artsenkrant een uitgave van Roularta HealthCare -- een award voor 'Beste content' met een dossier over biosimilars.

Voor de bijlagen, die als een aparte editie onder blister met Artsenkrant worden mee gestuurd, verdiept de redactie van Artsenkrant zich telkens een nummer lang in een ziekenhuis of zorgorganisatie.Van beheer en bestuur, medische en wetenschappelijke realisaties en projecten, samenwerkingsakkoorden met partners tot culturele initiatieven en aandacht voor de mens achter de zorgverlener: de onderwerpen zijn uiteenlopend. In de bijlagen vindt de lezer de vertrouwde Artsenkrant-rubrieken terug. Ondertussen kwamen al het Wit-Gele Kruis, UZ Gent en UZ Erasmus (Brussel) aan bod. Op 24 november brengen we een bijlage over het Jessa Ziekenhuis in Hasselt en ook in 2018 worden een aantal ziekenhuizen en zorgorganisaties belicht."Deze bijlagen mogen zich dan wel specifiek richten tot huisartsen en specialisten, ze zijn ook relevant voor een breder maatschappelijk publiek", lichtte de jury toe. Die loofde verder de redactionele aanpak "waarbij een ziekenhuis of zorgorganisatie in de kijker wordt gezet, zonder dat het promotioneel wordt". Het is al het derde jaar op rij dat Artsenkrant een award wint. In 2015 en 2016 schoot de redactie telkens de oppergaai af in de categorie 'Beste artikel'. Dit jaar won ook De Apotheker -- net zoals Artsenkrant een uitgave van Roularta HealthCare -- een award voor 'Beste content' met een dossier over biosimilars.