Professor Vandijck is doctor in de medische wetenschappen (UGent) en behaalde o.a. een master Medisch-Sociale Wetenschappen (UGent) en een master Service & Healthcare Management (Vlerick Management School). Naast zijn jarenlange academische ervaring, was hij ook eerder werkzaam als algemeen directeur van Icuro, directeur kwaliteitsbeleid bij Zorgnet-Icuro en adjunct algemeen directeur bij Kerteza.

Prof. dr. Dominique Vandijck zal algemeen directeur Anne-Marie Descamps ondersteunen en begeleiden bij de duurzame verankering van het Antigifcentrum in het bredere zorglandschap.

Professor Vandijck is doctor in de medische wetenschappen (UGent) en behaalde o.a. een master Medisch-Sociale Wetenschappen (UGent) en een master Service & Healthcare Management (Vlerick Management School). Naast zijn jarenlange academische ervaring, was hij ook eerder werkzaam als algemeen directeur van Icuro, directeur kwaliteitsbeleid bij Zorgnet-Icuro en adjunct algemeen directeur bij Kerteza. Prof. dr. Dominique Vandijck zal algemeen directeur Anne-Marie Descamps ondersteunen en begeleiden bij de duurzame verankering van het Antigifcentrum in het bredere zorglandschap.