In deze tijden van fake news en sociale media zijn betrouwbare artikels van betrouwbare partners meer dan ooit van goudwaarde. Op dat vlak zit u alvast goed bij ons en dat willen we ook zo houden. Daarom herschikken we de timing van ons nieuwsaanbod lichtjes.

We zijn er ons immers van bewust dat uw dagen eivol zitten. Het volstaat niet een mooi nieuwsaanbod aan te reiken, u moet ook de tijd hebben om het te lezen. Maandag is bij uitstek een drukke dag. Daarom verhuizen we de nieuwsbrief van maandag naar woensdag. En de donderdagse eAK zit voortaan op zaterdagmorgen in uw mailbox. Op zaterdag heeft u immers meer tijd om (grondiger) te lezen.

Met de papieren Artsenkrant op donderdag en de nieuwsbrieven op woensdag en zaterdag krijgt u dus een uitgekiend totaalpakket in uw 'reële' en digitale brievenbus. We wensen u alvast veel leesgenot.

Ontvangt u onze nieuwsbrieven nog niet? Schrijf u dan in via bijgaande QR-code of surf naar artsenkrant.com/nieuwsbrief

In deze tijden van fake news en sociale media zijn betrouwbare artikels van betrouwbare partners meer dan ooit van goudwaarde. Op dat vlak zit u alvast goed bij ons en dat willen we ook zo houden. Daarom herschikken we de timing van ons nieuwsaanbod lichtjes. We zijn er ons immers van bewust dat uw dagen eivol zitten. Het volstaat niet een mooi nieuwsaanbod aan te reiken, u moet ook de tijd hebben om het te lezen. Maandag is bij uitstek een drukke dag. Daarom verhuizen we de nieuwsbrief van maandag naar woensdag. En de donderdagse eAK zit voortaan op zaterdagmorgen in uw mailbox. Op zaterdag heeft u immers meer tijd om (grondiger) te lezen. Met de papieren Artsenkrant op donderdag en de nieuwsbrieven op woensdag en zaterdag krijgt u dus een uitgekiend totaalpakket in uw 'reële' en digitale brievenbus. We wensen u alvast veel leesgenot.