Met huisartsen, artsen uit verschillende specialismen, studenten, paramedici, ... trekt het symposium elk jaar een breed publiek aan. Het is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste medische congressen in België, met zo'n 1.300 deelnemers. Artsenkrant is mediapartner van dit event.

Het programma-aanbod is op zijn minst groot te noemen. Zowel in de voormiddag, vroege namiddag als late namiddag kan u telkens kiezen uit 3 à 4 thema's. Rode draad doorheen het programma is het 50-jarig bestaan van de VUB. Er wordt onder andere teruggekeken op en vooruitgekeken naar geassisteerde voortplanting (voormiddag) en de behandeling van diabetes (namiddag).

Medische Wereld zou natuurlijk niet Medische Wereld zijn zonder het 'grote stakeholdersdebat'. Dit jaar staat de farma-industrie centraal. Noteer alvast gesprekstopics als de prijs van geneesmiddelen, geneesmiddeltekorten en de terugbetaling van medical devices.

Opvallend, de organisatie mag dit jaar ook een BV verwelkomen (naast de talloze bekende artsen-sprekers, uiteraard). Rudi Vranckx, eredoctor van de VUB, komt spreken over zijn ervaringen als oorlogsjournalist.

Vanaf 18u start het avondfeest in BMW Gregoir, op loopafstand van het symposium.

Begin maart tweette de organisatie dat de kaap van 1.100 inschrijvingen bereikt is. Deelnemerslimiet is 1.300. Snel inschrijven is dus de boodschap als u er nog bij wil zijn.

Info en inschrijven kan u hier (vinden).

Met huisartsen, artsen uit verschillende specialismen, studenten, paramedici, ... trekt het symposium elk jaar een breed publiek aan. Het is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste medische congressen in België, met zo'n 1.300 deelnemers. Artsenkrant is mediapartner van dit event. Het programma-aanbod is op zijn minst groot te noemen. Zowel in de voormiddag, vroege namiddag als late namiddag kan u telkens kiezen uit 3 à 4 thema's. Rode draad doorheen het programma is het 50-jarig bestaan van de VUB. Er wordt onder andere teruggekeken op en vooruitgekeken naar geassisteerde voortplanting (voormiddag) en de behandeling van diabetes (namiddag).Medische Wereld zou natuurlijk niet Medische Wereld zijn zonder het 'grote stakeholdersdebat'. Dit jaar staat de farma-industrie centraal. Noteer alvast gesprekstopics als de prijs van geneesmiddelen, geneesmiddeltekorten en de terugbetaling van medical devices.Opvallend, de organisatie mag dit jaar ook een BV verwelkomen (naast de talloze bekende artsen-sprekers, uiteraard). Rudi Vranckx, eredoctor van de VUB, komt spreken over zijn ervaringen als oorlogsjournalist. Vanaf 18u start het avondfeest in BMW Gregoir, op loopafstand van het symposium.Begin maart tweette de organisatie dat de kaap van 1.100 inschrijvingen bereikt is. Deelnemerslimiet is 1.300. Snel inschrijven is dus de boodschap als u er nog bij wil zijn.Info en inschrijven kan u hier (vinden).