De zorgsector trekt al weken aan de alarmbel. Domus Medica, Zorgnet-Icuro en de Vlaamse Vereniging voor Hoofdartsen doen nog een ultieme oproep aan het Overlegcomité: handel nu.

Uit het magazine

Ter promotie van het griepvaccin gaf de Lokerse huisarts Michel De Munck, alias @theharleydoc, professor Marc Van Ranst een prikje. Op zondag in het Leuvense Rega-instituut. Want, hoe kan het anders, 's lands bekendste viroloog was aan het werk. Toch ook even tijd voor een interview.

Uit het magazine

Minister Wouter Beke heeft een plan voor Impulseo klaar. Dat heroriënteert meer middelen naar multidisciplinaire praktijken. Proefprojecten moeten onderzoeken hoe lokale besturen met het VIPA-fonds brede eerstelijnspraktijken kunnen helpen opzetten.

Clinical Update

Alle artikels

Artsenkrant bijlagen

Voor de bijlagen, die als een aparte editie met Artsenkrant worden mee verstuurd, verdiept de redactie van Artsenkrant zich telkens een nummer lang in een ziekenhuis of zorgorganisatie.

Wedstrijden

Extra editie

Partner Content

Artsenkrant Partner Content biedt bedrijven, organisaties en overheden de toegang tot het netwerk van Artsenkrant. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrieven

Artsenkrant op Twitter

Deze week in Artsenkrant